Over ons

Wie zijn wij

Wij zetten ons al jaren in om logistieke processen te vereenvoudigen. Dit doen wij middels het aanbieden van het online aanvragen van exportdocumenten. Wij verzorgen deze documenten voor groot en klein. Of u nou 1 document of 1000 documenten nodig heeft, bij ExportData bent u in goede handen. Ook expediteurs en logistiek-providers vinden uitkomst bij ons. De aanvraag van de exportdocumenten worden door ons online platform ‘ExportDocumenten Online’ verwerkt.

Missie

Onze missie is om de aanvraag én goedkeuring van exportdocumenten zo eenvoudig, inzichtelijk en betaalbaar mogelijk te houden. Dit doen wij door het proces, waar mogelijk, te automatiseren.

Visie

Wij streven ten alle tijden naar een hoge klanttevredenheid. Dit doen wij door continu ons platform ‘ExportDocumenten Online’ in samenspraak met onze gebruikers te optimaliseren. Daarnaast zijn onze medewerkers altijd bereid om u te woord te staan en te ondersteunen.

Wij zien dat er in de logistieke markt een beperkt aantal oplossingen zijn op het gebied van exportdocumenten. Dit probleem willen wij in de toekomst verhelpen door op maat gemaakte oplossingen te bieden.

 

      Het Begin

 

2001: Oprichter John Machielse was de eerste die op het idee kwam om een digitale verbinding met de Kamer van Koophandel te maken, om zo digitaal exportdocumenten aan te kunnen vragen.

      Evolutie

 

Nadat de eerste versie van ExportDocumenten Online (EDO) in het leven werd geroepen, kwamen er meer en meer gebruikers bij. De technische ontwikkelingen gingen door. In 2005 werd EDO, EDO 2.

      2020

 

Inmiddels is EDO 5 in het leven geroepen. Om zoveel mogelijk aan de wens van de gebruiker te voldoen en elk moment weer naar de verwachting van onze klanten toe te leven, blijft de ontwikkeling doorgaan. Naast de ontwikkeling van EDO hebben wij onze pijlen gericht op de toekomst en willen wij onze dienstverlening uitbreiden, om zo ook in andere gebieden de processen te vergemakkelijken.