Van Post naar Digitaal

De Kamer van Koophandel is volledig digitaal. Nu denkt u waarschijnlijk, “en ik dan?”. Het voelt misschien nog niet zo vertrouwelijk, maar maakt u zich geen zorgen, er zijn een hoop voordelen die de digitalisatie met zich meebrengt. Het is sneller, eenvoudiger én overzichtelijker dan documenten handmatig opmaken en verzenden via de post. Een aantal voorbeelden:

> Het is sneller, zo ontvangt u dezelfde dag van de aanvraag het document.
> Het is gemakkelijk, u kunt uw interne systemen koppelen met onze applicatie. Administratief gezien heel handig. Daarnaast vermindert dit de kans op handmatige fouten.
> Vaker goederen verzenden naar dezelfde klant? Ingevulde documenten kunt u hergebruiken en opslaan als een template (scheelt enorm veel tijd).
> Ondersteuning in het gehele proces, komt u er niet uit? Geen probleem! Wij zijn maandag tot en met vrijdag de hele dag bereikbaar om te helpen (09:00 – 17:00 uur).
> Een op maat gemaakt aanbod, financieel en technisch gezien een passende oplossing.

Met onze applicatie kunt u zowel met een computer, tablet of mobiel exportdocumenten opmaken en verzenden naar de Kamer van Koophandel! Na goedkeuring van de KvK staat het bestempelde document klaar in onze applicatie, gereed om geprint te worden.

Het kan voorkomen dat een aanvraag wordt afgekeurd. Ook dit krijgt u snel te horen. Bij afkeuring van een document kunt u bekijken wat de reden voor afkeuring is en wat er moet worden aangepast om het document goedgekeurd te krijgen.

Mocht u nou geïnteresseerd zijn of nog een aantal vragen hebben, laat het ons weten! Schroom niet om contact met ons op te nemen voor extra toelichting. Ook kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. 

U kunt ook alvast onze oplossingen en tarieven bekijken: Oplossingen & Tarieven

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier, mail: info@exportdata.nl of bel naar 0317-428713