Legalisatie Bekijk groter

Legalisatie

ExportData Services

2 Mogelijkheden.

-Het document zelf aanvragen in onze applicatie

-De aanvraag uitbesteden

Zelf aanvragen LEG.png 

  Scrol naar beneden voor "meer informatie"

Meer details

Meer informatie

Met Exportdocumenten online kunt u zelf export- of oorsprongsdocumenten aanvragen via onze online applicatie.

U vult zelf de zending gegevens in, waarna u de aanvraag naar de Kamer van Koophandel verstuurd.

Na goedkeuring van de Kamer van Koophandel kunt u dit document zelf printen

De kosten voor dit certificaat bedragen €24,99 (excl. leges van de KvK) excl. BTW.

U kunt het aanvragen van uw exportdocumenten volledig aan ons uitbesteden, wij doen namens u de aanvraag, u hoeft allen de juiste informatie van de zending te verzorgen.

Wij dienen uw aanvraag in bij de Kamer van Koophandel. Na goedkeuring printen wij het op certificaat papier en versturen het via de post.

De kosten voor dit certificaat bedragen €29.99 (Incl. de leges van de KVK) excl. BTW.

Uitbesteden LEG.png

Legalisatie en Certificering

Het doel van een legalisatie en certificering

Het doel van een legalisatie en certificering is het bekrachtigen van een document door de Kamer van Koophandel. Vaak dient een document ook bekrachtigd te worden door een consulaat of ambassade. Dit laatste kan pas gebeuren nadat het document de Kamer van Koophandel is gepasseerd.

Heb ik een Legalisatie of Certificering nodig?

Het aanvragen van dit document kan van pas komen voor de importerende partij, omdat zij op basis van dit document vrijstelling of korting kunnen krijgen op de invoerrechten.

Een Legalisatie en Certificering aanvragen 

Als u slechts één of enkele Legalisaties per jaar nodig hebt, is EDO Essentials de methode om de documenten in bezit te krijgen. Meldt u aan en kies een van de aangesloten dienstverleners. De dienstverlener vraagt van u een machtiging. Daarmee kan de dienstverlener namens u het document aanvragen bij de KvK. Vervolgens levert u de gegevens en benodigde documenten digitaal aan.

Wilt u liever dat de dienstverlener het invullen en aanvragen helemaal voor zijn rekening neemt. Kies dan voor EDO Essentials (plus). Een Certificering aanvragen kan met ExportDocumenten Online met een EDO Business of EDO Business Light licentie. Een Certificering aanvragen met EDO Essentials is niet mogelijk.

Meerdere exportdocumenten per jaar aanvragen 

Heeft u meerdere Legalisaties of andere documenten per jaar nodig, dan is EDO Business Light (12 - 35 documenten) of EDO Business (35 of meer documenten) voor u bedoeld.

Offerte aanvragen en meer informatie

Voor meer informatie over de juiste keuze voor uw abonnement kunt u contact met ons opnemen. U kunt ook vrijblijvend een offerte aanvragen, dan krijgt u op papier alle informatie die u nodig hebt.

Indien u niet wordt omgeleid, KLIK HIER.