Wie zijn wij?

Exportdata is een bedrijf dat zich bezighoudt met het vereenvoudigen van logistieke processen. Dit doen wij middels het aanbieden van het online aanvragen van exportdocumenten. Aanvragen van deze documenten door exporteurs zelf of bedrijven die het aanvragen van exportdocumenten als dienst aanbieden, zoals douane-expediteurs of logistiek providers. De aanvraag van deze documenten wordt door ons verwerkt via ons platform ‘ExportDocumenten Online’.

Vele honderden bedrijven maken reeds gebruik van onze diensten/de documenten die via ExportDocumenten Online aangevraagd of gemaakt kunnen worden zijn:

De documenten die wij aanbieden zijn onder andere:

  •   Certificaat van Oorsprong / CvO
  •   Eur.1
  •   EUR-Med
  •   Legalisatie van handelsdocumenten bij de KvK
  •   Certificering van handelsdocumenten door de KvK
  •   A.TR
  •   CMR

 

Missie:

Onze missie is om de aanvraag én goedkeuring van exportdocumenten zo eenvoudig, inzichtelijk en betaalbaar mogelijk te houden. Dit doen wij door het proces zoveel mogelijk te automatiseren.

Visie:

Wij streven naar een hoge klanttevredenheid. Dit doen wij door continu ons platform ‘ExportDocumenten Online’ te optimaliseren. Daarnaast zijn onze medewerkers altijd bereid om jou te woord te staan. Wij blijven er aan werken om het zo laagdrempelig mogelijk te maken om contact met ons op te nemen.

Naast bovengenoemde zien wij dat er in de logistieke markt een beperkt aantal oplossingen zijn op het gebied van exportdocumenten. Dit probleem willen wij in de toekomst verhelpen door op maat gemaakte oplossingen te bieden.Lees hier de ervaringen van onze klanten:

"ExportData heeft ons een hoop tijd bespaard en veel comfort geleverd, waarvoor dank.

Ik zal Exportdata zeker aanbevelen mocht de mogelijkheid zich voordoen." ~ Patrick Zegwaard Manager Nipparts