Blanco CvO Certificaten Bekijk groter

Blanco CvO Certificaten

via Externe Partners

Meer informatie

Certificaat van Oorsprong (CvO) kopen?

Het Certificaat van Oorsprong (CvO) of ook wel Certificate of Origin genoemd, is een veel gebruikt oorsprongsdocument. Het geeft aan in welk land een product is gemaakt. Het CvO  is een niet-preferentieel oorsprongsdocument; de regelgeving hieromtrent is vastgelegd in het Communautair Douane Wetboek van de EU. De Kamer van Koophandel geeft de aanvraag af.

Certificaten van Oorsprong leveren wij tegen de laagste prijs blanco Certificaten van Oorsprong onder vergunningnummer 15/418/12035. Certificaten van Oorsprong zijn verkrijgbaar voor gebruik in de laserprinter, in 1-voud, 2-voud en 3-voud.

Wanneer gebruik je welke versie van het Cerificaat van Oorsprong:

CvO - eenvoud (origineel) gebruik je wanneer je je aanvraag via de KvK digitaal laat verlopen. Hiervoor dient men via de KvK speciale software aan te schaffen. Gaan jouw aanvragen naar KvK  digitaal, dan volstaat een enkelvoudig Certificaat van Oorsprong - eenvoud.

CvO - tweevoud gaan per post, is een papieren versie en is geschikt voor de laserprinter

Klant stuurt beide exemplaren na het invullen op via de post naar de KvK. De KvK behoudt het roze exemplaar en stuurt het gele exemplaar terug naar de klant voor mee te sturen met hun zending.

CvO - drievoud gaan per post, is een papieren versie, geschikt voor de laserprinter

Klant stuurt alle drie de exemplaren na het invullen op via de post naar de KvK. De KvK behoudt het roze exemplaar en stuurt het gele en donkergele exemplaar terug naar de klant. De gele is voor mee te sturen met de zending. Het donkergele exemplaar is voor eigen administratie.

CvO - eenvoud extra kopie is een extra kopie voor eigen administratie en een aanvulling op de tweevoud laser.