visumdienst.com

 

 

Een visum aanvragen kan een lastige en tijdrovende klus zijn. Dat kunt U zelf doen, maar U kunt het ook overlaten aan de specialisten van Visumdienst Breda, de oudste van Nederland.  Wij verzorgen vooral visa, maar daarnaast verzorgen wij ook de legalisatie van documenten. Dat doen we bij consulaten zowel binnen als buiten Nederland. We beschikken daartoe over vakbekwame medewerkers, bekend bij en met alle ambassades en consulaten, bekend bij de juiste personen en vertrouwd met alle procedures. Sinds de oprichting in 1978 hebben we al honderdduizenden visa verzorgd.

Wij hebben een dagelijkse dienst naar ambassades en consulaten in Nederland, België en Duitsland, verdere bestemmingen (Londen, Parijs, Wenen) worden alleen op afspraak bezocht. In normale gevallen schakelen we daar agenten voor in.

Wij verzorgen visa voor Nederlanders en in Nederland woonachtige buitenlanders die op reis gaan. We kunnen helaas niets doen voor buitenlanders die een visum naar Nederland nodig hebben: dat moeten ze zelf in hun woonland aanvragen.

www.visumdienst.com                                                          
info@visumdienst.com                                            

Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:30. Op zaterdag en zondag en op erkende Nederlandse feestdagen zijn wij gesloten. 

De telefoon ingeschakeld van 10:00 tot 17:00. Buiten deze uren werken we wel maar hebben we het te druk met het verwerken van de post.

Wij verzoeken u alle aangetekende post naar ons postadres te sturen en niet naar het bezoekadres. De post naar de postbus ontvangen we 's-ochtends al vroeg en die wordt nog dezelfde ochtend verwerkt. Als u een koerier wilt inschakelen moet U wèl aan het koeriersadres adresseren. Vermeld dan a.u.b. dat de koerier voor de volgende ochtend voor 09:00 moet bezorgen, anders komt de brief te laat en kunnen we pas de dag daarna aan de slag. Als U voor 10:00 bij onze ophaalkoerier aanmeldt (klik op de link rechts) krijgen wij de brief de volgende ochtend op tijd.