VN Douane Agent B.V.

 

 

VN Douane Agent B.V. in Drachten is een dienstverlenend bedrijf gericht op ondersteuning van im- en exporterende bedrijven. Door ons vanaf het begin van uw export- of import order in het proces te betrekken kunnen onze medewerkers, met ieder hun eigen specialisme, u helpen eventuele valkuilen in het proces te omzeilen, zodat u zich kunt richten op uw kernactiviteiten. 

 

 


Diensten
VN Douane Agent B.V. in Drachten heeft meer dan 30 jaar ervaring in het verzorgen van aangiften naar de douane. Voor diverse grote en kleine im- en exporteurs, maar ook voor internationale transporteurs doen wij al jaren de invoer-, uitvoer- & transitaangiften. Ook aanverwante zaken zoals het opmaken van T2L-documenten, certificaten A.TR, EUR-1 en CvO en het laten legaliseren bij de KvK van uw officiële documenten en facturen, behoren al jaren tot ons takenpakket. 
Desgewenst melden wij ook uw zendingen ter inklaring aan bij agenten in Noorwegen of Zwitserland en kunnen wij u zelfs ontzorgen voor wat betreft het vervoer van uw zendingen, het binnenhalen van uw containers, het organiseren van een eventuele veterinaire keuring bij binnenkomst in de EU, enz.
Tevens hebben wij ruime ervaring op het gebied van lucht-, zee- en expresvracht wereldwijd en spoedzendingen binnen Europa.

 

Complexe aanvragen onze specialiteit
Wij zijn gespecialiseerd in complexe aanvragen en aanvragen die met spoed dienen te worden afgehandeld. Door onze locatie, uitstekende relatie met consulaten en de mogelijkheid om meerdere instanties op één dag te kunnen verzorgen, kunnen wij u de snelst mogelijke afhandeling bieden.

 

www.vndouaneagent.nl
info@vntg.nl
+31 (0)512 586904